Zilver voor Nathalie bij Skills The Finals!

Studenten Anouk Verhoef en Nathalie Walet van MBO Amersfoort veroverden twee podiumplaatsen bij de nationale vakwedstrijden Skills Heroes! Anouk is student Bedrijfsadministrateur en eindigde op de eerste plaats. Nathalie kreeg zilver voor haar skills als Verzorgende IG. In totaal deden negen finalisten van MBO Amersfoort mee aan Skills The Finals. De vakwedstrijden vonden afgelopen weekend, van 15 t/m 17 maart, plaats in Zwolle en Hengelo.

Nathalie:

“Ik vond Skills Heroes echt super leuk, ik heb veel dingen geleerd over mijn vakgebied. Het was ook super gezellig met alle andere kandidaten. De organisatie was goed. Alles was geregeld en werd je duidelijk verteld. Kortom: een super ervaring!”

Finalisten
Deze finalisten streden om een podiumplek in een categorie van de vakwedstrijden:

  • Bedrijfsadministrateur: Anouk Verhoef (goud)
  • Verzorgende IG: Nathalie Walet (zilver)
  • Facilitair dienstverlener: Roos van Langen
  • Schilder: Henk Baum
  • Metselaar: Robin Joosten
  • Hotelreceptionist: Maxime Deuze
  • Apothekersassistent: Thamara van Nifterik
  • Verpleegkundige: Michelle de Graaf
  • Onderwijsassistent: Rosalie de Visser

Bijzondere ervaring!
Voor alle studenten was Skills een bijzondere ervaring.

Henk:

“Skills was top. Super ervaring! Al word je niet eerste, tweede of derde … Het is al een eer om mee te doen dus ik vond het helemaal top!!”

Michelle:

“Skills Heroes 2018 wat een fantastische dagen! Het is keihard werken maar van elk moment heb ik genoten. De sfeer is goed en team MBO Amersfoort is hecht. Ook al ben ik niet in de prijzen gevallen, had ik dit niet willen missen.”

Rosalie:

“Wat heb ik genoten van Skills Heroes. Ik ben drie dagen aanwezig geweest bij de finale en ik heb het enorm naar mijn zin gehad! Alles was top geregeld; ik hoefde me nergens zorgen om te maken. Terwijl ik aan het strijden was voor de titel werd alles voor me geregeld. De organisatie was daarom top! Ook met alle andere kandidaten was het erg gezellig! Ik heb nu al heimwee 😋

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen