Kijk binnen bij zorg en welzijn

Deze week hebben verschillende zorg en welzijn-instellingen open huis voor het grote publiek. Het is van 14 tot en met 19 maart de Nationale Week van Zorg en Welzijn. Als je benieuwd bent naar hoe een ziekenhuis, opvangcentrum of verzorgingshuis er van binnen uit ziet en wat er gedaan wordt. Ook als je al werkt of stage loopt in een zorginstelling is het interessant om eens bij een andere instelling te kijken.

Nationale Week van Zorg en Welzijn

Vanochtend gaven 33 bekende artiesten, politici en bestuurders door heel Nederland met een bijzondere activiteit bij instellingen het startsein voor de Nationale Week van Zorg en Welzijn. Op deze manier wordt er aandacht gevraagd voor zorg en welzijn. Niet alleen wordt er aandacht besteed aan instellingen en verplegers en verzorgers, maar ook aan de beroepen en opleidingen. Vloggers-duo Vet Gezellig maakt sinds vorige week korte video’s over de beroepen in de zorg en welzijn. Ben je geïnteresseerd in een opleiding in zorg of welzijn, dan zijn de video’s van Vet Gezellig interessant. In elke video vertellen Allie en Sake over een beroep in de zorg.

Andere video’s zijn verzameld op de website van Week van Zorg en Welzijn.

Werken in zorg en welzijn

Ben je geïnteresseerd in een beroep in zorg en welzijn, maar weet je nog niet wat precies? Kijk dan eens op YouChooz.nl. Daar vind je heel veel informatie over beroepen en opleidingen. Bijvoorbeeld voor het beroep van tandartsassistent.

YouChooz werkt samen met Kans op werk. Dus dan weet je meteen zeker of je na het halen van jouw diploma aan de slag kunt. Als je denkt alles te weten, dan is het handig om een Open Huis te bezoeken of een afspraak te maken met een studieadviseur. Zo kom je er gelijk achter of de opleiding tot tandartsassistent (BBL of BOL) en de School voor Gezondheidszorg of Welzijn bij jou passen.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen