Introductieprogramma 2020/2021

Beste student,

Over enkele weken ga je beginnen met je nieuwe opleiding. Met veel plezier nodigen wij jou uit voor de introductiedagen. Het rooster voor de introductiedagen vind je hier.

Verder zijn er een paar belangrijke vragen:

• Heb je jouw schoolaccount al geactiveerd?
• Heb je jouw boeken al besteld? (studers.nl)
• Heb je een laptop aangeschaft? (Zeer wenselijk i.v.m. online onderwijs)
• Heb je de andere schoolspullen (gevuld etui e.d.) aangeschaft?

Meer informatie hierover je hier.

 

Werkkleding School voor Gezondheidszorg

Om veilig en hygiënisch te werken is bij de opleidingen Verpleegkunde, Verzorgende IG, Maatschappelijke zorg en Tandartsassistent(e) een werkjasje verplicht gesteld.

De jasjes worden aangemeten op school op dinsdag 8 september van 10.00 tot 13.30 uur. Je SLB-er weet de ingeplande roostertijd. De kleding wordt binnen 2 à 3 weken op school afgeleverd.

Het jasje kost € 35,- en dient tijdens de pas dag (8 september 2020) te worden voldaan. Dit kan per pin of contant.

Voor de dames hebben we een modern, getailleerd wit jasje met oranje kleuraccenten uitgezocht. En voor de heren hetzelfde jasje maar dan zonder kleuraccenten. Het jasje zal worden voorzien van het logo van school.

Tijdens de praktijklessen is het dragen van schone werkkleding verplicht. Ook voor stages en andere  aan school relateerde activiteiten zal het jasje worden ingezet. De jasjes dienen thuis gewassen te worden.

Voor nu wensen we je een hele fijne vakantie!

 

 

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen