Verhuizing School voor Gezondheidszorg

De School voor Gezondheidszorg van MBO Amersfoort gaat verhuizen! Dit betekent dat alle opleidingen in het schooljaar 2016-2017 beginnen op de nieuwe locatie, namelijk op de Leusderweg 30-34 in Amersfoort.

Op deze locatie bevindt zich ook al de School voor Welzijn. De Leusderweg wordt zo een plek waar Zorg en Welzijn samenkomen en waar de mogelijkheden voor samenwerking groot zijn. Het gebouw wordt helemaal gerenoveerd en is zo ingericht dat studenten er optimaal kunnen leren en werken, mede door de komst van nieuwe praktijklokalen.

Naast goede faciliteiten hangt er een prettige sfeer. De locatie is gemakkelijk bereikbaar: Vanaf Centraal Station Amersfoort kun je in 12 minuten lopend, in 7 minuten met de bus of in 5 minuten met de fiets op de locatie zijn.

Vanaf het schooljaar 2016-2017 is het adres:
Leusderweg 30-34
3817 KB Amersfoort

Wil je weten hoe het gebouw van er van binnen uit ziet? Tijdens het Open Huis van dinsdag 7 juni is de School voor Gezondheidszorg al aanwezig op de nieuwe locatie, van 18.00–21.00 uur.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen