Symposium Samen anders leren zorgen

Op vrijdag 18 maart organiseren wij het symposium Samen anders leren zorgen in De Koperhorst in Amersfoort. Tijdens het symposium is er aandacht voor kortdurend verblijf in de zorg, het belang hiervan en de (komende) wijzigingen in wet- en regelgeving. Doekle Terpstra, aanjager van Zorgpact, is spreker tijdens deze middag.

Het symposium wordt georganiseerd door Leerbedrijf Logement ’t Heerepoortje, een samenwerking tussen Verzorgingshuis De Koperhorst en de School voor Gezondheidszorg van MBO Amersfoort. Het leerbedrijf is sinds december 2015 lid van de Kopgroep Zorgpact. Zorgpact brengt onderwijs en zorg bij elkaar, en steunt initiatieven zoals het Leerbedrijf in het bijzonder. Studenten van de opleiding Helpende Zorg en Welzijn volgen hun opleiding in het leerbedrijf. Zij staan hierdoor direct met beide benen in de praktijk. Docenten van MBO Amersfoort verzorgen het onderwijs op De Koperhorst. Professionals van De Koperhorst zorgen op hun beurt voor praktijkbegeleiding. Tijdens het symposium vertellen wij u ook graag meer over onze bijzondere samenwerking. Docenten en studenten maar ook gasten, zullen hun ervaringen met u delen.

Programma
14.00 – 14.30 uur    Inloop
14.30 – 14.45 uur    Welkomstwoord
14.45 – 15.15 uur     Samen anders leren en zorgen in de praktijk door Rinske van der Jagt en Natascha Inghels
15.15 – 15.45 uur     Ervaringen delen, Forum; werkcoach, leercoach, studenten, gasten en mantelzorgers
15.45 – 16.15 uur     In gesprek over “Samen anders Leren en Zorgen” Doekle Terpstra, Marian Hoogebeen en Irene Vriens (onder leiding van Annette de Groot, Utrechtzorg)
16.15 – 16.30 uur    Afsluiting
16.30                        Netwerkborrel met tapas bar

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen