Succesvol Healthy & Beauty event door studenten

Wie op 12 april de gangen van de Leusderweg binnenliep werd verrast door een gezellige chaos van kraampjes, knutselwerken en heerlijke geuren. 2e jaars studenten van de opleidingen Dokters- en Apothekersassistenten organiseerden een middag vol gezondheid en schoonheid: het Healthy & Beauty event.

In groepjes werden workshops gegeven waarbij voorlichting (hoe breng ik iets over op een ander) een leermoment was. Dit hebben zij super volbracht, in een ontspannen sfeer en met veel gezelligheid.

DIY project
De studenten moesten alles zelf bedenken en regelen. Studenten en docenten, maar ook vrienden en familie waren uitgenodigd via flyers of per mail. Het groepje van Marieke, Sharon en Elisabeth is er best trots op:

“De handscrub hebben wij zelf gemaakt met een fna lanette zalf en daar doorheen een zout, zodat het als een scrub aanvoelt.” 

Zij voegden ook een reuzengeur toe aan de scrub, waarmee deze heerlijk rook. Samen bedachten zij de handsscrub, -verzorging en nabehandeling voor de projectmiddag. Als kers op de taart konden mensen ook hun haren laten invlechten door de meiden. Hun doel: vooral de mensen die altijd hard werken een keer goed verwennen.

 

 

 

 


Workshop schoonheid en gezondheid van
Marieke, Sharon, Elisabeth uit GEZ-DA4-2B

Al met al een geslaagde middag voor zowel de bezoekers als de studenten Dokters- en Apothekersassistenten!

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen