Stem op onze Uitblinker Roxanne

Roxanne Serne Uitblinker MBO Amersfoort_portretNa zeven jaar werken en de geboorte van haar dochtertje vond Roxanne het weer tijd om aan haar toekomst te werken. In februari 2014 begon Roxanne bij MBO Amersfoort aan de opleiding tot onderwijsassistent. Haar studie doet zij in twee jaar in plaats van in drie jaar. Op dit moment loopt Roxanne stage op de School voor Gezondheidszorg, waar ze rekenlessen ontwikkelt en geeft. Na haar mbo-opleiding wil Roxanne graag doorstuderen op het hbo.

Roxanne staat altijd open voor vragen van studenten, ze doet haar opleiding versneld en combineert die ook nog met het moederschap. Ze is een betrokken onderwijsassistent die haar vak verstaat”, Marian Hoogebeen, directeur van de School voor Welzijn.

Stem op Roxanne Serné

Stemmen
Vanaf maandag 15 juni kan iedereen zijn stem uitbrengen via www.ditismbo.nl. Tijdens het MBO Uitblinkers gala op 15 oktober 2015 wordt de landelijke winnaar bekend gemaakt. Die mag zich een jaar lang inzetten als ambassadeur voor het mbo.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen