Open dag in de Koperhorst

In september 2016 start er weer een BOL opleiding Helpende Zorg & Welzijn in verzorgingshuis de Koperhorst in Amersfoort. Hier ga je werken en leren tegelijk. Je staat direct met twee benen in de praktijk en wordt begeleid door professionals.

Ben jij praktisch ingesteld, een doener en iemand die graag direct contact heeft met cliënten? Dan is dit wat voor jou! De opleiding volg je in Logement ‘t Heerepoortje in de Koperhorst. Hier verblijven gasten kortdurend die ondersteuning van zorg nodig hebben bijvoorbeeld na een ziekenhuisopname. Daar kunnen ze opknappen voordat ze weer naar hun eigen huis terug gaan.
Je werkt in wisselende diensten volgens een rooster (dag en avond) op verschillende dagen in de week. Je werkt ook in de weekenden en vakanties verdeeld over het gehele jaar. Dit zullen de stage uren zijn en hier hoort natuurlijk een kleine vergoeding bij.

Wil je meer weten over deze opleiding? Kom dan op zaterdag 25 juni naar de open dag, van 10.30 tot 13.00 in de Koperhorst, Paladijnenweg 275 Amersfoort. Voor meer informatie kun je bellen naar 033-472 62 14 en vragen naar Erica van den Adel of Jose van Burk.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen