Open huis on demand

Wij begrijpen als geen ander dat het best moeilijk is om de juiste studie te kiezen, daarom willen wij je graag helpen. Omdat het nu nog niet mogelijk is om onze locatie te bezoeken zetten wij onze deuren virtueel voor je open!

Liever een online 1 op 1 gesprek met een docent waarin je alles kan vragen? Dat kan ook! Aanmelden kan via het formulier op deze pagina.  Na je aanmelding ontvang je van ons een bevestiging met de precieze datum en tijd. 


Hieronder vind je voorlichtingsvideo’s, vlogs en praktijkdemo’s en kun je alvast een kijkje nemen door middel van een online rondleiding.

Veel succes met het maken van je studiekeuze! Heb je nog vragen? Wij zijn elke dag bereikbaar via onze mailbox.

Maak het mee op locatie

Benieuwd hoe het eraan toegaat op de opleidingen en onze school? Maak dan een dag(deel) mee en proef de sfeer! Natuurlijk op een veilige en ‘coronaproof’ manier.

Ga naar de pagina

Maak kennis met

Onze directeur Marian Hoogebeen aan het woord bij Stadsdialoog Amersfoort om te praten over de toekomst van het onderwijs.

Ga naar de pagina

Voorlichtingsvideo's

Benieuwd hoe onze opleidingen er inhoudelijk uitzien? Bekijk onze voorlichtingsvideo's!

Ga naar de pagina

Video's

Wat vinden studenten van onze opleidingen? En hoe ziet onze school eruit? Bekijk hier de video's!

Ga naar de pagina

Onderwijsbedrijven

Ben jij liever bezig in de praktijk dan dat je met je neus in de studieboeken zit? Misschien is één van onze onderwijsbedrijven iets voor jou!

Ga naar de pagina

Studie & vrije tijd

In plaats van zes keer gaat Max vier keer per week naar de sportschool sinds de start van zijn studie, Anne kan alles doen wat ze wil op een dag. Een nieuwe studie betekent ook wat voor je vrije tijd. Hoe combineer je alles?

Ga naar de pagina

Stel je vraag via Whatsapp

Ben jij je aan het oriënteren? Vraag het onze studenten!

Ga naar de pagina

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen