Leerhuis Beweging 3.0

Praktisch, elke dag!
Studenten leren bij ons het vak van vakmensen. Zo veel mogelijk in de dagelijkse praktijk. Dat gaat bij ons verder dan een gewone BOL-stage of in een BBL-opleiding. Praktisch, elke dag!

Word jij MBO-Verpleegkundige of Verzorgende IG? Wil je aan de slag met specifieke doelgroepen in de Maatschappelijke zorg? Leer de opleiding meteen in de praktijk bij een woonzorgcentrum van Beweging 3.0. Op deze plek krijg je zowel theorie als praktijk. Je ziet en ervaart hoe het werk dat je wilt gaan doen in het echt is. Hoe gedraagt een vrouw met Alzheimer zich? En hoe ga je hier als verzorgende mee om? Vragen stel je aan docenten van MBO Amersfoort die rondlopen op de praktijkplek. Zij, en je collega’s uit de zorg, geven je uitleg vanuit de praktijk van NU.

“Wij leren in de praktijk van én met elkaar!” – Emily, 3e jaars student

Leerhuis Beweging 3.0
In het woonzorgcentrum van Beweging 3.0 wonen bewoners met diverse achtergronden en redenen om hier te wonen; zoals niet aangeboren hersenletsel. Als verzorgende of verpleegkundige help je mensen die ziek of kwetsbaar zijn, of niet alles meer zelf kunnen doen. Je helpt hen op allerlei manieren en bent hun rots in de branding. Je zorgt voor ouderen, chronisch zieken en revaliderende mensen. Die hebben dagelijks goede begeleiding en hulp nodig. Elke bewoner is anders, en dus pas je de zorg en activiteiten daarop aan. Zo krijg je tijdens je opleiding al meteen veel ervaring.

”Bewoners vinden het vaak heel gezellig jonge mensen te ontmoeten, daar fleuren ze van op!” – Charlène, Teammanager Beweging 3.0

Meer weten?
Benieuwd naar wat je precies doet en leert op de zorgopleidingen die in het woonzorgcentrum? Klik op de linkjes hieronder of kom naar ons Open Huis. Direct aanmelden kan ook.

Verzorgende IG
MBO-Verpleegkundige
Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen
Begeleider specifieke doelgroepen

Heb je nog vragen over leren bij Leerhuis Beweging 3.0? Neem contact op met Manuela Koops-van Halteren via kam@mboamersfoort.nl of 06 – 51 36 78 93.

 

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen