Moeite met je studiekeuze? Wij helpen!

Beste (aankomende) studenten,  Het is een gekke tijd. Een tijd waarin ik jullie helaas niet kan verwelkomen, een hand kan schudden en kan laten zien wat we allemaal voor moois doen. Daarom wil ik jullie op deze manier laten weten dat jullie van harte welkom zijn op onze scholen. Omdat het belangrijk is dat je een goede keuze maakt, is deze mail er om je daar een beetje mee te helpen.

Ik wens jullie allemaal heel veel succes met je studiekeuze en hopelijk zien we elkaar in september.

Marian Hoogebeen – Directeur School voor Gezondheidszorg en School voor Welzijn

 


Wanneer is gezondheidszorg en/of welzijn iets voor jou?

Jij hebt oog voor anderen, legt makkelijk contact en kunt je goed inleven in anderen. Je laat mensen in hun waarde, waardoor zij zich bij jou op hun gemak voelen. Ook heb je een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Daarbij verlies je je eigen behoeften en gevoelens niet uit het oog.Je staat stevig in je schoenen en hebt een positieve kijk op het leven.

Wil je meer informatie over onze Welzijn opleidingen? Bekijk hier onze online presentatie of download de brochure.  

 

Wil je meer informatie over onze Gezondheidszorg opleidingen? Bekijk hier onze online presentatie of  download de brochure

 


Vraag stellen? 

Wij snappen dat het maken van een goede studiekeuze heel erg moeilijk is. Heb je daarom nog extra vragen over een bepaalde opleiding? Stel ze gerust! Dit kan door te mailen naar gezondheidszorg@mboamersfoort.nl of welzijn@mboamersfoort.nl

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen