MBO Amersfoort en Beweging 3.0 continueren samenwerking

School voor Gezondheidszorg - Leerhuis De Liendert - twee studenten in de gezelschapsruimte

Een studie waarbij je het beroep vanaf dag één leert in de praktijk. Om zo te zien en ervaren hoe het werk dat je wil gaan doen, in het echt is. In onderwijsbedrijf Leerhuis Beweging 3.0 worden studenten in de praktijk opgeleid voor een beroep in de zorg. Na het behalen van het diploma is er baangarantie bij Beweging 3.0. Initiatiefnemers MBO Amersfoort en Beweging 3.0 zijn van mening dat Leerhuis Beweging 3.0 bijdraagt aan een bredere samenwerking in de zorg. Met als doel kwalitatief goed zorgpersoneel voor nu en in de toekomst.

Maandag 4 februari 2019 ondertekenden Ageeth Ouwehand en Micha van Akkeren, Raad van Bestuur van Beweging 3.0 en Aren van Heest en Gerda Eerdmans, college van bestuur van MBO Amersfoort, de hernieuwde samenwerkingsovereenkomst voor onderwijsbedrijf Leerhuis Beweging 3.0.

Studente Melissa ontvangt diploma
Studente Melissa Dijkgraaf (23) ontving donderdagavond 7 februari haar diploma. Ze startte in 2015 – na het behalen van haar havo diploma – bij onderwijsbedrijf Leerhuis Beweging 3.0 met de opleiding MBO-verpleegkundige. Melissa: “Ik wist niet precies wat ik wilde studeren, maar wel dat ik in de zorg wilde gaan werken. Ik vond het fijn om de theorie meteen in de praktijk toe te passen en niet hele dagen in schoolbanken te zitten. ‘Meteen iets aanpakken’ past meer bij mij”.

Lees hier meer over dit initiatief.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen