Kies voor een toekomst in de gezondheidszorg

Met de huidige ontwikkelingen in de gezondheidszorg lijkt de vraag naar goed opgeleide en zelfstandig werkende mensen alleen maar groter te worden. Ondanks het verschuiven van de taken van de overheid naar de gemeenten en de bezuinigingen vermindert de behoefte aan goede zorg niet. Integendeel. De behoefte wordt niet alleen groter, maar is ook veranderd. Er wordt steeds vaker een beroep gedaan op zelfstandig werkende mensen met een hoge mate van toewijding en verantwoordelijkheidsgevoel.

Voel jij je aangesproken en ligt jouw passie in de gezondheidszorg? Wil jij mensen helpen, adviseren en verzorgen? Bij MBO Amersfoort bieden wij jou de passende opleiding naar een baan in de zorg. Dankzij jou kunnen ouderen straks langer zelfstandig blijven wonen, krijgt het leven van cliënten in een instelling meer kleur, voelen patiënten in een ziekenhuis zich comfortabel en worden clienten bij een huisarts, apotheek of tandarts vakkundig begeleid. In de gezondheidszorg is het vaak aanpakken, maar het is ook uitdagend werk. Door jouw zorg en aandacht voelen mensen zich vanzelf al beter. Wil je weten wat wij te bieden hebben?

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen