Informatieavond in Woonzorgcentrum De Liendert

Ben jij praktisch ingesteld, een doener en iemand die graag direct contact heeft met cliënten? Dan is dit wat voor jou! Je kunt je opleiding ook volgen in woonzorgcentrum de Liendert. De opleidingen Verzorgende IG en Verpleegkundige vinden plaats in de branche van Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg.

Echt werkend leren en lerend werken!
De opleiding vindt plaats in Leerhuis de Liendert. Het betekent voor de bewoners meer aandacht en het betekent voor jou als student dat je leert en werkt in een realistische omgeving waar jij je toekomstige beroep uit kunt oefenen.

Onder begeleiding van werk- en leercoaches, ervaren medewerkers van De Liendert en docenten, leer jij oudere mensen verzorgen en/of verplegen. Ook de theorielessen volg je in Leerhuis de Liendert. Je werkt in wisselende diensten volgens een rooster (dag en avond) op verschillende dagen in de week. De opleiding  is een samenwerking tussen Beweging 3.0 en MBO Amersfoort.

Meer weten over deze opleiding?
Je bent van harte welkom op de informatieavond op maandag 15 juni van 19.30 – 21.00 uur in Woonzorgcentrum De Liendert. We vertellen je graag meer over de opleiding en een geven je een rondleiding door het leerhuis.

Je kunt je aanmelden voor deze avond via 033 – 472 28 44
 of liendert@beweging3.nl.
Het adres is: Woonzorgcentrum De Liendert, Zwaluwenstraat 1, 3815 SB Amersfoort.

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen