Geslaagd symposium ter afsluiting van de Week van Zorg en Welzijn

Doekle Terpstra, aanjager van Zorgpact, was vrijdag 18 maart te gast bij het symposium ‘Samen anders leren zorgen’ in de Koperhorst in Amersfoort. De middag stond in het teken van kortdurend verblijf in de zorg, het belang hiervan en de (komende) wijzigingen in wet- en regelgeving. Bij het symposium waren zorgprofessionals en studenten uit regio Amersfoort aanwezig.

Onder leiding van Annette de Groot van Utrechtzorg gingen Doekle Terpstra, Marian Hoogebeen, directeur School voor Gezondheidszorg van MBO Amersfoort en Irene Vriens, bestuurder van de Koperhorst met elkaar in gesprek over de verschillende thema’s.

Het symposium werd georganiseerd ter afsluiting van de Week van Zorg en Welzijn. De deelnemers waren te gast bij Leerbedrijf Logement ’t Heerepoortje, een samenwerking tussen Verzorgingshuis de Koperhorst en de School voor Gezondheidszorg van MBO Amersfoort. Het leerbedrijf is sinds december 2015 lid van de Kopgroep Zorgpact. Zorgpact brengt onderwijs en zorg bij elkaar, en steunt initiatieven zoals dit Leerbedrijf.

Studenten Helpende Zorg en Welzijn van MBO Amersfoort volgen hun opleiding in het leerbedrijf. Docenten verzorgen het onderwijs, professionals van de Koperhorst zorgen op hun beurt voor de praktijkbegeleiding.

20160321 Symposium Samen Anders leren zorgen vrijdag 18 maart 2016

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen