Verbinding

De temperatuur stijgt naar zomerse waarden, en voor veel studenten gaat het nu echt warm worden … maar dan in andere zin …

‘Heb ik mijn kerntaak op tijd af en ga ik het redden door mijn laatste cijfer dat ik voor Nederlands heb gehaald. Heb ik de juiste vervolgstudie gekozen of ga ik eerst even relaxen?’

Ook op de Sportacademie en School voor Veiligheid gaat het zo.
Niet alleen de studenten zijn er druk mee, maar ook de docenten halen alles uit de kast om  studenten ‘af te leveren’ die klaar zijn voor de toekomst.

Achter de schermen is er veel administratie te doen. Niet iedereen heeft daar een beeld bij en daarom is het goed dit eens te benoemen.
De nieuwe inschrijvingen worden verwerkt en de uitnodigingen voor de loopbaangesprekken worden verstuurd. Ook de stagebegeleiders houden vinger aan de pols.De telefoon staat op pieken roodgloeiend met vragen en iedereen werkt keihard om alles in goede banen te leiden.

Laten we ook de mensen van de kantine niet vergeten, die zorgen dat we een vers broodje krijgen. En de mensen van facilitair, die zorgen voor een schone omgeving.
Een mooi team dus en verbinding met elkaar is een fijn voorbeeld voor onze studenten.Als we samen de schouders eronder zetten dan gaat dit jaar een topjaar worden.

Ik praat jullie graag bij ná de meivakantie.

 

Lydia

‹ Terug naar het blog

Stel jouw vraag of laat een reactie achter op de website van MBO Amersfoort

Reageren

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen