Leerhuis Hoenderberg feestelijk geopend

Dinsdag 30 augustus is Leerhuis Hoenderberg in Amersfoort feestelijk geopend. Het leerhuis is een samenwerking tussen zorgorganisatie Amerpoort en MBO Amersfoort. De openingshandeling werd gedaan door cliënten en studenten zelf, door het doorknippen van een lint.

Leerhuis Hoenderberg is gevestigd op de gelijknamige locatie van Amerpoort, midden in de wijk Vathorst in Amersfoort. Op de Hoenderberg heeft Amerpoort vier woonlocaties en dagbesteding locatie De Stuifberg waar de studenten aan de slag gaan.

20160830 Amerpoort en MBO Amersfoort openen Leerhuis Hoenderberg_groepsfoto

Onderwijs in de praktijk
Elf eerstejaars studenten Maatschappelijke Zorg, Verzorgende-IG en Verpleegkunde van de School voor Welzijn en School voor Gezondheidszorg volgen vanaf september hun opleiding in het leerhuis. Hiermee staan ze letterlijk met beide benen in de praktijk. Zij worden hier begeleid door docenten van MBO Amersfoort en praktijkopleiders van Amerpoort. De theorie wordt afgestemd op de dagelijkse werkzaamheden.

20160830 Amerpoort en MBO Amersfoort openen Leerhuis Hoenderberg_taart

 

Privacy-instellingen

Wij optimaliseren graag onze website, daarom maken wij gebruik van cookies. Wijzig je voorkeuren of bekijk ons privacybeleid.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen